Ska du stå modell inför en fotografering? Då vill du säkerligen vara på topp och se så bra ut som möjligt. Det är inte ovanligt att vilja gå till frisören och få håret fixat. Kanske adderar du även en solbränna för att se både yngre och fräschare ut. Är det ett porträtt av ditt ansikte som ska fotograferas rekommenderar vi dock att satsa på leendet.

Ditt leende kommer att vara i fokus på porträttet och därför är det viktigt att dina tänder ser rena och fräscha ut. Är det ett mycket nära fotografi som ska tas är munhälsan ännu viktigare, eftersom både matrester och missfärgningar kommer att bli extra tydliga. Visst finns det många olika redigeringsprogram som du kan använda dig av för att korrigera missar i efterhand, men du får trots allt lite bättre självförtroende om du får ordning på leendet redan innan.

Testa tuggummi med blekande effekt

Med hjälp av https://www.sunstargum.com/se-sv/ kan du se till att dina tänder inte bara är rena och att du får en fräsch andedräkt, utan de här tuggummina ser även till att ljusa upp dina tänder och hjälpa dig att bli av med missfärgningar. Eftersom tuggummit inte har en omedelbar effekt kan det vara en god idé att börja några dagar innan fotograferingstillfället.

Från din bästa sida

Visste du att det inte bara är ditt ansikte som har en “bättre” och en “sämre” sida, utan även dina tänder? Innan det är dags för fotografering kan du alltså titta i badrumsspegeln och se vilken sida av dina tänder som ser finast ut. Titta t.ex. på om tänderna har samma färg, om de är jämnare på en sidan än den andra eller hur tandköttet ser ut.